Ambachtelijk vlees, vleeswaren en specialiteiten

Slagerij Lelieveld is van origine natuurlijk de ambachtelijke slager. De vakman die verstand heeft van topkwaliteit vlees, vleeswaren en vleesspecialteiten. Ondanks dat ons assortiment veel breder en gevarieerder is geworden, blijven we in de basis natuurlijk nog altijd die ambachtelijke slager.

Dat betekent dat u bij ons altijd het beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Op de traditionele ambachtelijke wijze bereid met uitsluitend de beste ingrediënten. Kwaliteits als vanouds met de smaak van nu.

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van het heerlijke gekruide gehakt, de ouderwets lekkere saucijzen, het malse biefstukje tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten. Wij helpen u graag bij uw keuze en geven u graag tips voor de beste bereiding.

Keurmerk vlees bij Slagerij Lelieveld
Keurmerk vlees is afkomstig van diervriendelijke veehouderijen. De dieren worden vanaf de geboorte door hun moeder gezoogd en krijgen vervolgens de juiste verzorging en voeding. Dit resulteert in vlees met een goede vet-vlees balans, waardoor het vlees heerlijk mals is. Slagerij Lelieveld selecteert hieruit het beste vlees. U proeft het verschil met vlees uit de supermarkt.Bij duurzaam vlees wordt gelet op het milieu en dierenwelzijn. Hierbij is sprake van verantwoorde veehouderij waarbij de dieren een goed leven leiden. De productie van duurzaam vlees is ook veel minder milieubelastend. Kiest u voor een beter milieu en een beter leven voor de dieren? Kies dan voor duurzaam vlees bij Slagerij Lelieveld!Zorgvuldig geselecteerde vlees bij Slagerij Lelieveld is afkomstig van erkende veehouderijen. Zij leveren eerlijk vlees waar goede smaak voorop staat. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Duurzaam varkensvlees van “de Heijdehoeve”
  • Runds-en kalfsvlees van vaste boerderij
  • Kipproducten van “Sterkip”
  • Nederlands lamsvlees
De selectie vleeswaren zijn afkomstig van vaste leveranciers uit verschillende streken en landen. U krijgt originele producten aangeboden. Ieder met hun eigen karakteristieke smaak en bereidingswijze, zoals prachtige patés of andere streekgebonden vleeswaren uit eigen keuken.